Vores vision
Missionen med Podespresso er at lære kaffedrikkere hvordan en kvalitets espresso skal smage og se ud. Hvorfor nøjes med en halv dårlig - eller blot “ok” kaffe, når der findes fantastisk kaffe? Stil krav til kaffen på restauranter, hoteller eller sågar på arbejdspladsen. Kaffen hos podespresso er helt i top både hvad angår kvalitet, smag, udseende samt udvalg.
Kaffemenu
Målet er at få restauranter og hoteller til at servere en kaffe ud fra en menu, som du kender fra vin og mad menu, og gøre det så enkelt og nemt som muligt.
Kaffemenuen giver mulighed for at øge indtjeningen, idet oplevelsen giver mersalg både i form af mere kaffe, men også avec og petit fours.
Hertil kommer, for dem der vælger denne løsning, at den er bæredygtig og miljøvenlig, og det kræver ikke en bartender/barista for at kunne servere en perfekt kop kaffe.
Vi har lært en række personer at nyde denne drik og det er på tide, at du også får fornøjelsen af at byde dine kunder/klienter på en dejlig kop kaffe.
Oplev hvordan din forretning vil vokse, dels når kunderne er i butikken, men også når de kommer tilbage, fordi de fik en enestående afslutning på et perfekt måltid.
Kaffemenuen
Den består af en række udvalgte og nøje tilsmagte kaffer, som hver for sig kan tilfredsstille den mest kritiske kaffedrikker. På billedet ses et lille udpluk af vores kaffer med indikationer på smagsstoffer, beskrevet af smagseksperter indenfor kaffe verden.
En del af sortimentet fås tillige som kaffe bønner.
Mød vores medarbejdere
Birgitte la Cour Paludan
Organisator & smags specialist+45 24 24 50 84 birgitte@podespresso.dk