Bæredygtig kaffe der giver værdi til dine kunder og ansatte

+45 26 83 89 83

a

PodEspresso

ny forskning – Kaffe OG forhojet blodtryk: ingen risiko, men gode effekter

Kaffe OG forhojet blodtryk: ingen risiko, men gode effekter i henhold til en ny forskning af universitetet i naples

Kaffe kommer igen sejrende ikke kun for sin ekstraordinære smag, men også for de gavnlige virkninger på menneskers sundhed.

En ny analyse udført af en forskergruppe ved University of Naples, bekræfter en positiv sammenhæng mellem det daglige og gentagne forbrug af drikken og reduktionen i antallet af nye tilfælde af forhøjet blodtryk: med andre ord dem, der drikker mindst tre kopper kaffe om dagen kan drage fordel af større kardiovaskulær (hjerte og kar) beskyttelse! ​​Forskernes analyse tager hensyn til dataene fra fire undersøgelser foretaget på 200.000 mænd og kvinder i alderen 26 til 79 år og overvåget i en periode mellem 3 og 33 år. Kaffen, der blev brugt til forskningen, var af “amerikansk” type (dvs. opnået ved filtrering), men den betydelige overlapning af de indsamlede resultater blev også udtrykkeligt specificeret med forskellige typer drikke, såsom vores elskede espressokaffe.

Caffè del Caravaggio, et 100% italiensk firma, har i nogen tid bidraget til at skabe mere kvalitet og gennemsigtighed på det internationale espressokaffe marked. I udviklingsfasen af ​​vores projekt har vi fastlagt nøjagtige regler: kun bruge ren Arabica-kaffe af høj kvalitet (forseglet i økologiske og biologisk nedbrydelige filter) og vores støtte til Fair Trade handel. Ud over blandingerne og den eksklusive og certificerede single-oprindelse er vores flagskib en patenteret kaffemaskine efter vores opfattelse, yderst teknologisk, økologisk og kalibreret til den perfekte udvinding af den ægte italienske espressokaffe.

Hvis du vil tilbyde dig selv og dine kunder fordelene ved en kompromisløs kaffe og nyde smagen og oplevelsen, er du velkommen til at kontakte Podespreso.dk. Oplevelsen du og dine kunder ikke vil glemme.

Ring nu