Bæredygtig kaffe der giver værdi til dine kunder og ansatte

+45 26 83 89 83

a

PodEspresso

Vores kaffe menu

Café del Caravaggio

Kreativ udvikling af din restaurant med Caffè del Caravaggio Kaffe Menu

Det stærkt konkurrenceprægede miljø i hotel og restaurationsbranchen kræver en stor opmærksomhed på alle detaljer for at opnå en høj grad af kundetilfredshed, således at kunden ringer igen og igen. Innovation og nytænkning er afgørende for væksten i virksomheden.

Valget af den ene restaurant frem for den anden, hviler på kvaliteten af maden og den service restauranten udviser. En del af oplevelsen og servicen er også den kaffe, som restauranten tilbyder. Kaffen er den sidste oplevelse kunderne nyder i restauranten og som sådan ekstremt vigtigt for at forme den samlede kundeoplevelse af stedet.

Vores Coffee Menu vil imponere dine kunder, styrke deres positive oplevelse og vil også gøre det muligt for restauranten at øge indtægterne, da der kan tilbydes forskellige typer kaffe til forskellige priser. Hertil merslag i form af avec og petit fours.

Til vores kaffe Menu har vi udvalgt prestigefyldte enkelt oprindelse og blandinger som alle er 100% ren Arabica. Smag Kongen af Coffees: Jamaica Blue Mountain, bedre balance i kaffe fås ikke, den Guatemalanske Antigua Pastores med sin chokolade/tobak vink eller Etiopien Sidamo med sin unikke runde frugtsmag. Prestigefyldte sorter, alle forskellige, rige og enestående i smag.

Ring nu