Bæredygtig kaffe der giver værdi til dine kunder og ansatte

+45 26 83 89 83

a

PodEspresso

Bæredygtig og miljøvenlig løsning

Kaffekapsler er skadelige for miljøet og mennesker, hvorfor vi ikke bruger dem.

Caffé del Caravaggio har gentaget det hele tiden og nu bekræfter nye videnskabelige undersøgelser det endnu mere: kaffekapsler i plast og aluminium er dårligt for miljøet og mennesker.

Carlo Foresta, professor i endokrinologi ved universitetet i Padova, har foretaget en undersøgelse med CNR (National Research Council i Italien), som viser, at alle typer analyserede kapsler (plast og endda biologisk nedbrydeligt plastmateriale) er i stand til at frigive phthalater i kaffe. Phthalater er kemikalier, der kan øge fleksibiliteten i plast og findes i mange dagligdags produkter. Selv om disse mængder ligger inden for de tilladte grænser, kan selv tilstedeværelsen af små spor af ftalater i kaffe kapsler bidrage over tid, til at øge infantilitet og nogle endokrinologi patologier, hormonsygdomme. Desuden er de fleste af kapslerne på markedet endnu ikke genanvendelige og er unødigt skadelige for miljøet.

Caffè del Caravaggio har altid gjort brug af kaffepuder og kaffepods indpakket i papir filter, økologiske og komposterbare, til at opbevare og distribuere den fine kaffe og vil aldrig holde op med at gøre det. Vores papir filter kaffepuder bevarer kaffe aromaerne og udskiller ikke nogen skadelige stoffer, men hjælper til at bevare forbrugernes sundhed og reducere miljøforureningen.

Endnu en grund til at opdage og smage vores legendariske og uforlignelige kaffe menu!

http://www.caffedelcaravaggio.it/en/the-coffee-menu.html

Ring nu